Öt portál a DeFi projektek értékeléséhez és rangsorolásához

Öt portál a DeFi projektek értékeléséhez és rangsorolásához

A 2020-as évet eddig egyértelműen a DeFi iparág uralja. Azonban egyáltalán nem egyszerű a DeFi projektekkel dolgozni. A közösségi fórumok gyakran tele vannak kérdésekkel, hogy hol lehetne friss és megbízható információt gyűjteni a DeFi piacról. A mostani cikkünkben tehát összeszedtünk 5 portált, ahol információkat szerezhetsz a témában.

DeFi Pulse

defipulse

Habár elsőre úgy tűnik, hogy a Pulse oldalnak elég régimódi a dizájnja, mégis nagyon átfogó képet nyújt a DeFi projektek token árfolyamáról és a teljes kereskedési volumenekről. Mindezt egy nagyon egyszerű, letisztult és könnyen kezelhető módon mutatja meg, amit minden kezdő felhasználó kapásból könnyen tud használni. A Pulse fő célja, hogy megmutassa az Ethert és a többi tokent, amik rögzítve vannak a DeFi projektekben.

CoinMarketCap DeFi

coinmarketcap

A CoinMarketCap már úgy vonult be a köztudatba, mint az egyik legmegbízhatóbb platform, ha kriptó információkat keresel. Így senkit sem érhet meglepetésként, hogy a CoinMarketCap csapata sem akar lemaradni a legújabb trendekről, így ők is megjelentették a DeFi aloldalukat. A platform piaci volumen alapján listázza a tokeneket, és feltünteti az elmúlt 24 óra árfolyam változásait, amit grafikonokkal is vizualizálnak. Nagyon kényelmes a használata, ha egy sürgős és gyors keresésre van szükség.

Etherscan.io

etherscan

Igen, az Etherscan sem hiányozhat egy ilyen felsorolásból. Talán ez az eszköz tűnik a leghatékonyabbnak, mert egy egyszerű listában képesek megjeleníteni a lehető legtöbb információt ahhoz a döntéshez, hogy mibe fektessünk be.

DeFiprime

defiprime

Ez egy nagyon kiemelkedő portál a lehető legtöbb és legrészletesebb információval a különféle projektekről. A portálon hírek és blogbejegyzések is megjelennek az ökoszisztémához kapcsolódóan, könnyen tudsz keresni a projektek között különféle kategória elnevezések alapján is mint alternatív megtakarítások, fizetések, staking, stb. Tehát ha egy nagyon specifikus projektet vagy befektetést keresel, itt könnyen megtalálod azt a niche területet, ami téged érdekel. És még időt is tudsz spórolni vele.

Loanscan
loanscan

Képzeld el, hogy egy nagyon specifikus niche területen végzel kutatást, és már nagyon kevés időd maradt a határidő előtt ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. És természetesen a minőségre is nagyon ügyelni kell. Ez a platform segíti a munkádat mindenben, hogy összegyűjtsd az összes adatot a DeFi kölcsönök témában. Könnyű, nem?

Ezeket a platformokat használva könnyen tudsz döntéseket hozni és adatokat gyűjteni. Persze, a legjobb, ha ezeknek a szolgáltatásoknak a kombinációját használod, és akkor tudsz a DeFi projektek legmélyebb bugyraiba is leásni.

Megjelent a BitcoinBázis oldalon.